A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felkockázzuk és be
sózzuk.
A felaprított 
gombát 
vajon sütni kezdjük, 
sózzuk, 
borsozzuk, rádobjuk a felszeletelt petrezselymet.
Egy tepsit kikenünk 
vajjal és belerakjuk a halat és a 
gombát. Előmelegített sütőben nagy hőmérsékleten 6-8 percig sütjük.
Az olajon a cukrot hevíteni kezdjük, majd hozzákeverjük a sűrített 
paradicsomot, azután pedig a 
lisztet. Rálocsolunk 2,5 dl vizet és belekeverjük a 
szójamártást, az ételízesítő port, a 
tárkonyt és a bort. Így főzzük még 3 percig. Ezt a mártást a 
gombás-hal mellé kanalazzuk.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>