A mozsárban összetört fokhagymát, koriandert, chilipaprikát és sót összekeverjük a majonézzel és az olajjal, majd a hűtőben állni hagyjuk. Ezután a halakat felkockázzuk,
A halat 1x3 cm-es darabokra vágjuk. Alufóliára helyezzük, úgy, hogy a darabok fedjék egymást.
A tenger gyümölcseit sóval és rozmaringgal ízesített vízben 20 percig főzz
Egy tálban összekeverjük a szójamártást, a sót, a cukrot, a lisztet, a sherryt, a tojást, és beleforgatjuk a felaprózott újhagymát. Ebbe mártjuk az elnegyedelt halat, maj
Egy lábosban összekeverjük a bort 1,5 deci vízzel, 3 ek. mustárral, 2 ek. ecettel, a borssal, sóval. Felforraljuk, majd beletesszük a feltekert, összetűzött halfiléket. 5
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 145 kcal/608 kj adagonként
A szusirizst mossuk meg, és készítsük elő a főzésre. 150 ml vízben főzzük 10 percig, hogy jól
Elkészítési idő: kb 40 perc (+ 1 óra pácolás)
Energiatartalom: 505 kcal/2120 kj adagonként
Az őrölt pirospaprikát, a fahájat, a kakukkfüvet és a fokhagymaport keverjük
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 455 kcal/1911 kj adagonként
A lazacfilét kockázzuk fel falatnyi kockákra. A tintahalat is mossuk meg és daraboljuk fel sz
A szalonnaszeleteket hosszában, majd keresztben elfelezzük, és belegöngyöljük a kb. 2 cm-es darabokra felvágott halat. Így nyársra húzzuk a gombafejekkel, a babérlevéllel
Ugrás a lap tetejére >>