Bográcsban felolvasztunk 2 ek.-nyi zsírt, majd beledobjuk a karikára vágott hagymát és zöldpaprikát. Puhára pároljuk őket. Rászeletelünk paradicsomot és 2-3
A halat megfőzzük, felkockázzuk. Kevés citromlevet keverünk a majonézhez, majd beletesszük a halat. A főtt tojást felszeleteljük, és ezzel díszítjük a majon
Az olívaolajat dolgozzuk össze a felaprított metélőhagymával, a zúzott fokhagymával, a kifacsart citrom levével, sóval és borssal. Ebben a keverékben pácolju
Bográcsban hagymát pirítunk, belerakjuk a sós haldarabokat, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Megszórjuk pirospaprikával és visszatesszük főni. Ráö
Zsírban megpirítjuk a hagymát, kevés vizet öntünk rá és felforraljuk. Pirospaprikával, ételízesítővel, sóval és borssal megszórjuk, és beletesszük a hos
Nagyobb halakat feldaraboljuk, besózzuk és félretesszük. Az apró halakat megfőzzük alaplének. Bográcsban apróra vágott hagymát fonnyasztunk, pirospaprikát sz
Bográcsban zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk rajta. Hozzáadjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel és belerakjuk a haldarabokat. Víz annyi kell, hogy elf
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 277 kcal/1165 kj adagonként
A gombát gombát mosás után szeleteljük fel, és a gombaszeleteket egy kis vajban p
Ugrás a lap tetejére >>