Elkészítési id?: kb fél óra
Energiatartalom: 215 kcal/900 kj adagonként
El?ször mossuk meg a citromot, majd héjának körül belül a felét reszeljük le. Ezután facsarjuk k
A halat citromos, borsos lébe áztatjuk 30-40 percig, majd vajon megsütjük, és tálra tesszük. A visszamaradt vajra dobjuk a citromszeleteket és a kapribogyót, majd ezt a h
A halfiléket sós, borsos lisztbe forgatjuk, majd a vajban megsütjük ?ket. Egy másik serpeny?ben annyira melegítjük meg a vajat, hogy habozzon, majd levesszük a t?zr?l, és
A halat tisztítsuk meg, b?rözzük le, öblítsük át és csöpögtessük le. Ezután f?szerezzük sóval és borssal, majd hempergessük meg alaposan a lisztben. Hevítsünk fel 100 gra
A krumplit sós vízben megf?zzük, majd összenyomjuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben egy jénait kivajazunk, beleszórjuk a felaprózott mogyoróhagyma felét, majd rátesszük a hala
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. El?ször a megolvasztott vajba, majd a morzsába mártjuk, és mindkét felüket 7-7 percig sütjü
A halszeleteket felgöngyöljük, megt?zzük. A bort ugyanannyi vízzel felöntjük, beletesszük a szemes borsot, a mustármagot és a citromlevet, majd belerakjuk a haltekercseke
A halak egyik felét besózzuk, a másikat megkenjük az olajbogyókrémmel. A paradicsomot felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, majd olajban lefedve negyed órát fonnyasztjuk
Ugrás a lap tetejére >>