Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 215 kcal/900 kj adagonként
Először mossuk meg a citromot, majd héjának körül belül a felét reszeljük le. Ez
A halat citromos, borsos lébe áztatjuk 30-40 percig, majd vajon megsütjük, és tálra tesszük. A visszamaradt vajra dobjuk a citromszeleteket és a kapribogyót, maj
A halfiléket sós, borsos lisztbe forgatjuk, majd a vajban megsütjük őket. Egy másik serpenyőben annyira melegítjük meg a vajat, hogy habozzon, majd levesszük a
A halat tisztítsuk meg, bőrözzük le, öblítsük át és csöpögtessük le. Ezután fűszerezzük sóval és borssal, majd hempergessük meg alaposan a lisztben. Hev
A krumplit sós vízben megfőzzük, majd összenyomjuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben egy jénait kivajazunk, beleszórjuk a felaprózott mogyoróhagyma felét, majd rát
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Először a megolvasztott vajba, majd a morzsába mártjuk, és mindkét felüket 7-7
A halszeleteket felgöngyöljük, megtűzzük. A bort ugyanannyi vízzel felöntjük, beletesszük a szemes borsot, a mustármagot és a citromlevet, majd belerakjuk a ha
A halak egyik felét besózzuk, a másikat megkenjük az olajbogyókrémmel. A paradicsomot felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, majd olajban lefedve negyed órát f
Ugrás a lap tetejére >>