A héjában főtt, megtisztított burgonyákat áttörjük, majd elkeverjük az apróra vágott pirított vöröshagymával, és az előzőleg 2 dl forrásban lévő víz
Halat megpucoljuk, besózzuk és forró olajban ropogósra sütjük. Sóval, borssal meghintjük.
Nagy lábasban, forrósítsd fel az olajat, és lassú tűzön párold meg a vörös- és a fokhagymát. Majd add hozzá a paradicsomot, a cukrot, a sót, a borsot. 20 pe
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a petrezselymet, a kakukkfüvet, az összepréselt fokhagymát, a sót, borsot és a lime héját, majd háromnegyed órára
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott tintahalat, és néhány perc után a rizst is. Felöntjük a levessel, majd 5 perccel a fő
A grapefruitot filézzük ki a naranccsal együtt. Adjuk hozzá a lime levét, apróra vágott chilit, fűszerezzük be sóval, őrölt borssal, oregánóval, és csorgas
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 517 kcal/2172 kj adagonként
A peperonit mossuk meg alaposan, távolítsuk el a magokat, és a húsát kockázzuk fel.
A vajon megpirítjuk a felkarikázott hagymát, majd a gombát, hozzáadjuk a fűszereket és a lisztet, felöntjük a halalaplével, végül a rákhús, tejszín, kapor
Ugrás a lap tetejére >>