Fokhagymát szeleteljük vékonyra. Garnélákat mossuk meg. Olvasszuk meg a vajat az olajjal együtt. Tegyük bele a garnélát és a fokhagymát, és pirítsuk 4 percig, míg a garné
A heringet meglocsoljuk citromlével, negyed órát állni hagyjuk, majd belsejüket sózzuk, borsozzuk. Közben a felaprózott szalonnát megpirítjuk, majd a zsírján megsütjük a
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, lisztbe forgatjuk. Ezután vajon kisütjük, sózzuk, borsozzuk, majd ízlés szerint valamilyen körettel kí
Az édesköményt felaprózzuk, felöntjük egy deci vízzel, majd lefedve 15-20 percig főzzük. Eközben a hal mindét felét grillen 2-2 percig sütjük, majd sózzuk. A puha édesköm
A paradicsomokat magozzuk ki, és vágjuk durvára. Magozzuk ki a fekete olívákat is. A csilit aprítsuk fel. Mossuk meg a fűszernövényeket, tépkedjük le a leveleiket, és teg
A citromlébe keverjük a fűszereket, sózzuk, borsozzuk, majd ebben pácoljuk 2-3 órát a halat. Ekkor a leszűrt páclébe keverjük a tojássárgájákat és egy darabka vajat, majd
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 316 kcal/1333 kj adagonként
A sügérfilének távolítsuk el a bőrét, ha esetleg még nem tettük volna meg. Mossuk meg a filét,
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 220 kcal/921 kj adagonként
A lisztet keverjük össze némi sóval és borssal. A halfilét osszuk el több adagra, majd tegyük te
Ugrás a lap tetejére >>