A halat megtisztítjuk, néhány milliméteres barázdákat vágunk bele és sóval alaposan bedörzsöljük, amiben 30 percig állni hagyjuk. Lisztes, pirospaprikás, bo
Keszegek fejét, farkát levágjuk. Beirdaljuk, sóval bedörzsöljük, és fokhagymát majd szalonnát dugunk a résekbe. Bő olajban kisütjük.
Hagyjuk egy kis ideig sóban állni a halakat. Megforgatjuk paprikás lisztben, és olajban ropogósra sütjük. Ezután tepsiben egymás mellé állítjuk, fokhagymakré
A zselatint felforraljuk a húslevessel, majd kissé lehűtjük. A tenger gyümölcseit megpároljuk a vajon, hozzáadjuk a citromlevet és őzgerinc formába tesszük, v
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjünk ki olajjal egy nagy tepsit. A filéket locsoljuk meg olajjal, majd tegyük a tepsibe. Tegyük a tetejére a paradicsomot,
A rákokat megtisztítjuk, a bélcsatornát eltávolítjuk, és elkezdjük forralni a csilis, gyömbéres, citromfüves, halszószos halcsontlében. Ezután hozzáadjuk a
Elkészítési idő: kb 55 perc és 40 perc sütés
Energiatartalom: 550 kcal/2301 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is
A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot, a heleről
Ugrás a lap tetejére >>