A halat megtisztítjuk, néhány milliméteres barázdákat vágunk bele és sóval alaposan bedörzsöljük, amiben 30 percig állni hagyjuk. Lisztes, pirospaprikás, borsos keverékbe
Keszegek fejét, farkát levágjuk. Beirdaljuk, sóval bedörzsöljük, és fokhagymát majd szalonnát dugunk a résekbe. B? olajban kisütjük.
Hagyjuk egy kis ideig sóban állni a halakat. Megforgatjuk paprikás lisztben, és olajban ropogósra sütjük. Ezután tepsiben egymás mellé állítjuk, fokhagymakrémmel felvert
A zselatint felforraljuk a húslevessel, majd kissé leh?tjük. A tenger gyümölcseit megpároljuk a vajon, hozzáadjuk a citromlevet és ?zgerinc formába tesszük, végül leöntjü
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Kenjünk ki olajjal egy nagy tepsit. A filéket locsoljuk meg olajjal, majd tegyük a tepsibe. Tegyük a tetejére a paradicsomot, a fokhagym
A rákokat megtisztítjuk, a bélcsatornát eltávolítjuk, és elkezdjük forralni a csilis, gyömbéres, citromfüves, halszószos halcsontlében. Ezután hozzáadjuk a kókuszs?rítmén
Elkészítési id?: kb 55 perc és 40 perc sütés
Energiatartalom: 550 kcal/2301 kj adagonként
A süt?t melegítsük el? 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is elegend?. Készí
A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben f?ni. F?zzük puhára, majd sz?rjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot, a heler?levesport, és a babé
Ugrás a lap tetejére >>