A kárászokat besózzuk, és egy órát állni hagyjuk. Ezt követ?en tepsibe fektetjük
?ket, és olajat, majd vizet öntünk rájuk. Rátesszük a babérlevelet és az egész
fekete
A halszeletekre citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és egy kivajazott jénai közepébe tesszük. Köré rakjuk a zöldségeket,
Egy tálban összekeverjük a szezámmagot, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot, egy másikban pedig kissé felverjük a tojásfehérjét. A halakat el?ször a tojásfehérjébe, majd a
A halak gerincét kivágjuk, uszonyait és a farkát levágjuk, majd a filét a faroktól kiindulva feltekerjük. Az így kapott tekercseket 2-3 szeletre vágjuk, és h?t?be tesszük
A makrélát egy tálba tesszük, majd rárakjuk a felkarikázott hagymát. Egy tálban összekeverjük az ecetet 2,5 deci vízzel, a borókabogyóval, babérlevéllel, borssal, majd ki
Elkészítési id?: kb negyed óra
Energiatartalom: 230 kcal/960 kj adagonként
Vegyük a nyelvhalfiléket, és a b?rös felüket ferdén vagdossuk be. Sóval és borssal f?szerez
Elkészítési id?: kb 50 perc
Energiatartalom: 580 kcal/2435 kj adagonként
A halfilét daraboljuk fel. A fokhagymát pucoljuk meg és 2 gerezdet zúzzunk össze. Az összezúzot
Távolítsuk el a halról a pikkelyeket. Gyömbért reszeljük le, valamint a citromot is, és facsarjuk ki a citrom levét.
Keverjük össze a citromlevet a 4 ek. szezámolajjal,
Ugrás a lap tetejére >>