A kárászokat besózzuk, és egy órát állni hagyjuk. Ezt követően tepsibe fektetjük
őket, és olajat, majd vizet öntünk rájuk. Rátesszük a babérlevelet és az egész
fekete
A halszeletekre citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk és egy kivajazott jénai közepébe tesszük. Köré rakjuk a zöldségeket,
Egy tálban összekeverjük a szezámmagot, a zsemlemorzsát, a sót és a borsot, egy másikban pedig kissé felverjük a tojásfehérjét. A halakat először a tojásfehérjébe, majd a
A halak gerincét kivágjuk, uszonyait és a farkát levágjuk, majd a filét a faroktól kiindulva feltekerjük. Az így kapott tekercseket 2-3 szeletre vágjuk, és hűtőbe tesszük
A makrélát egy tálba tesszük, majd rárakjuk a felkarikázott hagymát. Egy tálban összekeverjük az ecetet 2,5 deci vízzel, a borókabogyóval, babérlevéllel, borssal, majd ki
Elkészítési idő: kb negyed óra
Energiatartalom: 230 kcal/960 kj adagonként
Vegyük a nyelvhalfiléket, és a bőrös felüket ferdén vagdossuk be. Sóval és borssal fűszerez
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 580 kcal/2435 kj adagonként
A halfilét daraboljuk fel. A fokhagymát pucoljuk meg és 2 gerezdet zúzzunk össze. Az összezúzot
Távolítsuk el a halról a pikkelyeket. Gyömbért reszeljük le, valamint a citromot is, és facsarjuk ki a citrom levét.
Keverjük össze a citromlevet a 4 ek. szezámolajjal,
Ugrás a lap tetejére >>