Az édeskömény szárait eltávolítjuk, leveleit félretesszük, majd a gumókat elfelezzük. Ezután felszeleteljük őket, és a vajban puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd fél
A halat meglocsoljuk citromlével, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A hagymákat felszeleteljük, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a halat, és kb. 10 per
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 531 kcal/2228 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen tehetjük. 2-5 d
A megtisztított, átöblített póréhagymákat vágjuk fel 5 centis darabokra. Ezután adjunk hozzá 1 deci vizet és a bort. Kezdjük el főzni, közben pedig fűszerezzük sóval és b
A rizst és a hagymát 6 dkg vajban megpirítjuk, fűszerezzük és hozzáadjuk a levest. Egy vajjal kikent tetszőleges formát választunk, belerakjuk a rák filét, és ráöntjük a
Tepsi aljár szalonnát teszünk, erre tesszük a hasábokra vágott krumplit és a halszeleteket. Ezután következnek a zöldségek. Majd az egészet újra megismételjük. Sós, papri
Ha a rákhús mélyhűtött, sós vízben előfőzzük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a paprikát, a borsot és a sót. Hozzáadjuk a lisztet, majd felöntjük a csontlével, és készr
A rák húst, miután fűszeres vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától, majd paprikás, lisztes vajon megpirítjuk, és felöntjük a levessel. Végül a rákvajjal öntjük le
Ugrás a lap tetejére >>