Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 536 kcal/2255 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, légkeverés esetén 160 fok is elegendő. Készíts
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 268 kcal/1123 kj adagonként
A halakat filézzük ki, távolítsuk el a bőrt és a szálkákat. Vágjuk a kész ha
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára a mélyhűtőbe tesszük. Ezután fél cm vastagságú szeletekre vágjuk, majd 4 tányéron elrendezzük. A sárgarépát, a
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát felszeleteljük. Sózzuk, paprikázzuk, majd szalonnaszeleteket teszünk rájuk, és egy kizsírozott tepsibe tes
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 313 kcal/1320 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A vör
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A mogyo
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 343 kcal/1439 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A sonk
A tenger gyümölcseit, sós, citromlével, rozmaringgal és babérlevéllel fűszerezett vízben 20 percig főzzük.
Az algalapot alufóliára helyezzük, úgy, hogy a
Ugrás a lap tetejére >>