Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 536 kcal/2255 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, légkeverés esetén 160 fok is elegendő. Készítsünk elő sós vizet
Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 268 kcal/1123 kj adagonként
A halakat filézzük ki, távolítsuk el a bőrt és a szálkákat. Vágjuk a kész halfiléket olyan vé
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára a mélyhűtőbe tesszük. Ezután fél cm vastagságú szeletekre vágjuk, majd 4 tányéron elrendezzük. A sárgarépát, a retket, valamint a
A hal felesleges részeit eltávolítjuk, majd a húsát felszeleteljük. Sózzuk, paprikázzuk, majd szalonnaszeleteket teszünk rájuk, és egy kizsírozott tepsibe tesszük. Így me
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 313 kcal/1320 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A vöröshagymát pu
Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A mogyoróhagymát
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 343 kcal/1439 kj adagonként
A szemlingeket sózzuk és borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá citromlevet. A sonkát kockázzu
A tenger gyümölcseit, sós, citromlével, rozmaringgal és babérlevéllel fűszerezett vízben 20 percig főzzük.
Az algalapot alufóliára helyezzük, úgy, hogy a szélek fedjék
Ugrás a lap tetejére >>