A megtisztított parajt forró, szódabikarbónás, sós vízben puhára főzzük, majd a levet leszűrve a leveleket megmossuk és összeturmixoljuk. Közben rántást készítünk amit f
A parajleveleket sós vízben megfőzzük, lepasszírozzuk. A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, sót, tejet berántjuk vele a parajt, és jól össze
A parajt és a burgonyát külön külön puhára főzzük, majd leszűrjük, összetörjük, és összekeverjük. A burgonya főzővizéből a tejjel fele fele arányban keveréket készítünk,
A parajt mossuk meg, és tegyük fel főni forrásban lévő, szódabikarbónás vízben. Szűrjük le, és szitán tőrjük át. Készítsünk rántást, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a pa
A olajon megfuttatjuk a lisztet a zúzott fokhagymával, majd hozzákeverjük a spenótot és felfőzzük. Közben ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ezután hozzádolgozzu
A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, zöldpaprikát vékonyan felcsíkozzuk, majd a hagymához adjuk. Folytonos keverés melle
A megtisztított, szeletekre vágott gombát forró vajon pár percig pároljuk. Rászórjuk a lisztet, sóval, borssal, paprikával és felaprított petrezselyemzölddel ízesítjük, m
A salátafejeket tisztítás után bő, forrásban levő vízbe tesszük. Újraforrás után leszűrjük, a levet kinyomkodjuk és felaprítjuk. Újra feltesszük főni bő vízben. Közben l
Ugrás a lap tetejére >>