Megtisztítom a burgonyát és a zellert, majd mindkett?t kis kockákra vágom, és egy lábosba teszem. Sós vízben felforralom. Ha már forr a víz, lefedem a lábost, és puhára f
A felszeletelt hagymát egy lábosba tesszük, megszórjuk a liszttel és a f?szerekkel, felöntjük a borral és a levessel, majd 45 percet f?zzük lefedve. Végül belekeverjük a
A káposztát apróra felvagdaljuk, majd az olajban megpároljuk. Közben hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd az elfelezett krumplikat is. Sóval, borssal ízesítjük, majd ho
A vajból és a lisztb?l rántást készítünk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a felaprózott hagymát és kaprot. Eközben a tököt fél liter vízben párolni kezdjük, majd amikor
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd lábosba tesszük, felöntjük kevés vízzel, és addig f?zzük, amíg puha nem lesz. Eközben a vajat megolvasztjuk, beleszó
Rántást készítünk zsírból, és lisztb?l, belekeverjük a felkockázott hagymát, kaprot, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig összef?zzük, és beleöntj
A tököt tisztítsuk meg, gyaluljuk le, és sózzuk meg. Kis ecettel locsoljuk meg, és hagyjuk állni. Készítsünk rántást, keverjük bele az apróra vágott hagymát, és a kaprot.
Felaprítottam a hagymát és a kaprot gondosan, hogy nagyobb darabok ne maradjanak.
A gyalult tököt megmostam, és kifacsartam bel?le a nedvességet.
A kapor 2/3ad részé
Ugrás a lap tetejére >>