Megtisztítom a burgonyát és a zellert, majd mindkettőt kis kockákra vágom, és egy lábosba teszem. Sós vízben felforralom. Ha már forr a víz, lefedem a lábost
A felszeletelt hagymát egy lábosba tesszük, megszórjuk a liszttel és a fűszerekkel, felöntjük a borral és a levessel, majd 45 percet főzzük lefedve. Végül be
A káposztát apróra felvagdaljuk, majd az olajban megpároljuk. Közben hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd az elfelezett krumplikat is. Sóval, borssal ízesítj
A vajból és a lisztből rántást készítünk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a felaprózott hagymát és kaprot. Eközben a tököt fél liter vízben párolni ke
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd lábosba tesszük, felöntjük kevés vízzel, és addig főzzük, amíg puha nem lesz. Eközben a vajat megolvasz
Rántást készítünk zsírból, és lisztből, belekeverjük a felkockázott hagymát, kaprot, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig össz
A tököt tisztítsuk meg, gyaluljuk le, és sózzuk meg. Kis ecettel locsoljuk meg, és hagyjuk állni. Készítsünk rántást, keverjük bele az apróra vágott hagym
Felaprítottam a hagymát és a kaprot gondosan, hogy nagyobb darabok ne maradjanak.
A gyalult tököt megmostam, és kifacsartam belőle a nedvességet.
A kapor 2/3
Ugrás a lap tetejére >>