A sárgarépát tisztítsuk meg, és vágjuk kockára, az apróra vágott petrezselyemmel a zsírban pároljuk puhára. Pirítjuk zsírjára, hintsük meg liszttel, keverjük el, és öntsü
Répát megtisztítjuk és karikára vágjuk. Felforrósítunk vajat, rádobjuk a répát, sózzuk, és puhára pároljuk. Zsírjára pirítjuk. Megszórjuk liszttel, lekeverjük. Külön lába
A káposztát b? vízzel lemossuk, és ha már puhára f?tt a f?szeres vízben, berántjuk a zsírból, lisztb?l, tejb?l készült rántást, amit el?z?leg összekevertünk a zsírban pir
Zöldbabot 2-3 cm-es darabokra vágjuk, egészben hagyott hagymával és a fokhagymával együtt annyi vízben, hogy ellepje, f?ni tesszük, és megsózzuk. Ha puha, kivesszük a hag
A sóskát mossuk meg, és vágjuk apróra. A sóskát a zsírban a hagymával együtt pároljuk puhára, majd süssük zsírjára. Szórjuk meg lisztel, keverjük el, majd öntsük fel vízz
Sóskát szárától megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára f?zzük. Zsírból és lisztb?l rántást készítünk, lehúzzuk a t?zr?
F?szeres vízben megf?zzük a spárgákat, hagyjuk kicsit h?lni, végül leöntjük a mártással.
A lisztet, tojás sárgákat, tejfölt, f?szereket egybe keverjük, és a f?tt spárgákra öntjük. A tetejét megszórjuk a vajjal és a morzsával, és arany barnára sütjük.
Ugrás a lap tetejére >>