Karalábét meghámozzuk, felkockázzuk. 1 liter vizet felforralunk tejjel, beledobjuk a karalábét és puhára f?zzük. Csak a végén sózzuk. Rántást készítünk, a karalábéhoz adj
A zöldséget meghámozzuk, felaprítjuk, és sós vízben megf?zzük. Rántást készítünk lisztb?l, zsírból, tejb?l, és berántjuk vele a f?zeléket.
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben f?zzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy kevés vízzel, tej
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben f?zzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy kevés vízzel, tej
A húst felkockázzuk, és félig megf?zzük fél liter sós vízben. A karalábét is kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és amikor a hús félig megf?tt, hozzáadjuk,
A karfiolt szétszedjük, és sós vízben megf?zzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a karfiolt, hozzákeverjük a tejfölt, tejet, és jól összef?
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megf?zzük. Ha félig megf?tt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, belekeverjük a megpirított hagymát, fokhagymát, f?szereket, és berán
Kelkáposzta torzsát kivágjuk, ujjnyi vékony metéltre vágjuk. Enyhén sós vizet forralunk, beledobjuk a kelkáposztát, fokhagymát, elmorzsolt köménymagot, és lefedve f?zzük.
Ugrás a lap tetejére >>