Karalábét meghámozzuk, felkockázzuk. 1 liter vizet felforralunk tejjel, beledobjuk a karalábét és puhára főzzük. Csak a végén sózzuk. Rántást készítünk,
A zöldséget meghámozzuk, felaprítjuk, és sós vízben megfőzzük. Rántást készítünk lisztből, zsírból, tejből, és berántjuk vele a főzeléket.
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben főzzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy
A karalábét pucoljuk meg, és vágjuk is kockákra. Sós vízben főzzük meg. Készítsünk világos rántást, keverjük bele a petrezselyemzöldet, engedjük fel egy
A húst felkockázzuk, és félig megfőzzük fél liter sós vízben. A karalábét is kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és amikor a hús félig me
A karfiolt szétszedjük, és sós vízben megfőzzük. A lisztet, petrezselymet megpirítjuk a zsírban, berántjuk vele a karfiolt, hozzákeverjük a tejfölt, tejet,
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megfőzzük. Ha félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, belekeverjük a megpirított hagymát, fokhagymát, fűs
Kelkáposzta torzsát kivágjuk, ujjnyi vékony metéltre vágjuk. Enyhén sós vizet forralunk, beledobjuk a kelkáposztát, fokhagymát, elmorzsolt köménymagot, és l
Ugrás a lap tetejére >>