A káposztát felaprítjuk, sós vízben megf?zzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztb?l, zsírból, tejb?l készült rántást, berántjuk v
A paradicsomot puhára f?zzük, és átpasszírozzuk. A burgonyát sós vízben megf?zzük, és összetörjük. Hozzákeverjük a paradicsompépet, és kevés sóval és cukorral ízesítjük.
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkarikázzuk, majd egy lábosba tesszük, sózzuk, és addig f?zzük, amíg puha nem lesz. Eközben a lisztet olajon megpirítjuk, majd beleön
Burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk és enyhén sós vízben megf?zzük. F?z?vízbe teszünk cérnával megkötözött zeller és petrezselyemszárakat, egyben hagyott hagymát, me
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megf?zzük. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztb?l, zsírból készült rántást, berántjuk vele a káposztát, és hozzákeverj
Káposzta torzsáját kivágjuk, szálasra gyaluljuk, sós vízben feltesszük f?ni az egészben hagyott hagymával együtt. Rántást készítünk, simára elkeverjük a paradicsomlével,
A káposztát tisztítsuk meg, és vágjuk ujjnyi vastagságúra. Forrásban lév? sós vízben f?zzük meg. Készítsünk rántást, és fonnyasszuk meg benne az apróra vágott hagymát. Ön
Rántást készítünk zsírból, és lisztb?l, belekeverjük a felkockázott hagymát, zellerzöldjét, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig összef?zzük, és b
Ugrás a lap tetejére >>