A káposzta küls? leveleit szedjük le, vágjuk félbe, a torzsáját távolítsuk el, majd a káposztát vágjuk szeletekre. Tegyük fel sós, majorannás, köménymagos vízben f?ni. Am
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, a pirított kolbászt és az egészet jó puhára pároljuk.
A krumplit meghámozzuk,maj kisebb kockára vágjuk és annyi vizet öntünk rá,hogy ellepje,bele tesszük a babérlevelet ,fokhagymát,sót,borsot kevés ételízesítöt és puhára f?z
A zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, meghintjük liszttel és világos rántást készítünk. Kevés hideg vízzel felöntjük és simára keverjük. Hozzáadjuk a kukoricát a levé
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, és az egészet jó puhára pároljuk.
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd elkezdjük f?zni. A fokhagymát összezúzzuk, és az egész hagymával együtt beletesszük. Megf?szerezzük, és lassan tovább f?zzük.
A
Lencsét el?z? este hideg vízbe áztatjuk. Másnap sós vízben feltesszük f?ni. Beledobjuk a babérlevelet, fokhagymát és puhára f?zzük. Rántást készítünk, megpároljuk benne a
A lencsét éjszakára beáztatjuk, a felkockázott lencsét pedig a bor, a konyak, a bors, a pástétomf?szer keverékébe pácoljuk. Másnap a lencsét az áztatólevébe a babérlevéll
Ugrás a lap tetejére >>