A zöldborsót a vajon megpároljuk, majd sózzuk, az összepréselt fokhagymával ízesítjük. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, beleszórjuk a lisztet, és még egyszer felforraljuk.
Lásd a f?zelékeknél, de különbség, hogy ecet helyett citromlével ízesítjük, tejföl helyett tejszínt használunk hozzá, és a paprikát kihagyjuk bel?le.
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a lisztet, petrezselymet, kaprot, f?szereket, kevés vizet. Megf?zzük a burgonyát, felkarikázzuk a rántásba rakjuk, végül,
A zsemléket néhány percig vízbe tesszük, majd kipréseljük.
A vajon megfuttatjuk a lisztet, majd felengedjük s tökkel és néhány percig pároljuk. Ezután hozzádolgozzunk íz
A f?szeres vízben f?tt spárgát pirított vajas morzsába panírozzuk
Pirítsuk a lencsét egy lábasban felforrósított olajon, majd 6 dl forrásban lév? vizet és a currykrémet adjuk hozzá. Forraljuk, majd fedjük le, és f?zzük további 15 percig
A zöldbabot megtisztítjuk, majd sós vízben f?zni kezdjük. Eközben a vajat megmelegítjük, hozzákeverjük a lisztet, majd a meleg tejet, és így addig f?zzük, amíg bes?r?södi
A megtisztított zöldbabot forrázd le,és hagyd jól lecsepegni.Vágd apróra a szalonnát,a hagymát,és a fokhagymát.A meghámozott paradicsom kemény húsát kockázd fel.A serpeny
Ugrás a lap tetejére >>