A felnegyedelt salátát sós vízben megf?zzük, zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselymet, kaprot, hozzákeverjük a lisztet, berántjuk vele a salátát, végül be
A salátát leveleire bontjuk, és nagyon alaposan megmossuk. Sós vízben puhára f?zzük. A burgonyát is megf?zzük, majd mindkett?t áttörjük, és összekeverjük. Fele f?z?víz fe
Salátát 4-6 cikkre vágjuk. Küls? leveleket kettévágjuk. Lisztb?l és zsiradékból rántást készítünk, átforgatjuk rajta a zúzott fokhagymát, és a finomra vágott kaprot. T?zr
A salátát mossuk meg és negyedeljük fel. Sós forrós vízben forraljuk pár percig, majd sz?rjük le, és egy kevés vízzel pároljuk puhára. Készítsünk rántást, keverjük bele a
A borsót tegyük fel vízben f?ni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel, és öntsük a borsóra.
A borsót tegyük fel vízben f?ni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel, és öntsük a borsóra.
A meghámozott répákat felszeleteljük, megpirítjuk a zsírban, megf?szerezzük, felöntjük vízzel, és miután puhára pároltuk, behabarjuk a liszttel, és tejjel.
A répát alaposan megmossuk, meghámozzuk, majd meleg sós vízben f?zni kezdjük. Amikor megpuhult, lesz?rjük, és összetörjük. Fele f?z?víz, fele tej keverékével összekeverjü
Ugrás a lap tetejére >>