A felnegyedelt salátát sós vízben megfőzzük, zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselymet, kaprot, hozzákeverjük a lisztet, berántjuk vele a sal
A salátát leveleire bontjuk, és nagyon alaposan megmossuk. Sós vízben puhára főzzük. A burgonyát is megfőzzük, majd mindkettőt áttörjük, és összekeverjü
Salátát 4-6 cikkre vágjuk. Külső leveleket kettévágjuk. Lisztből és zsiradékból rántást készítünk, átforgatjuk rajta a zúzott fokhagymát, és a finomra
A salátát mossuk meg és negyedeljük fel. Sós forrós vízben forraljuk pár percig, majd szűrjük le, és egy kevés vízzel pároljuk puhára. Készítsünk ránt
A borsót tegyük fel vízben főni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel,
A borsót tegyük fel vízben főni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel,
A meghámozott répákat felszeleteljük, megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntjük vízzel, és miután puhára pároltuk, behabarjuk a liszttel, és tejjel
A répát alaposan megmossuk, meghámozzuk, majd meleg sós vízben főzni kezdjük. Amikor megpuhult, leszűrjük, és összetörjük. Fele főzővíz, fele tej keverék
Ugrás a lap tetejére >>