A felnegyedelt salátát sós vízben megfőzzük, zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, petrezselymet, kaprot, hozzákeverjük a lisztet, berántjuk vele a salátát, végül be
A salátát leveleire bontjuk, és nagyon alaposan megmossuk. Sós vízben puhára főzzük. A burgonyát is megfőzzük, majd mindkettőt áttörjük, és összekeverjük. Fele főzővíz fe
Salátát 4-6 cikkre vágjuk. Külső leveleket kettévágjuk. Lisztből és zsiradékból rántást készítünk, átforgatjuk rajta a zúzott fokhagymát, és a finomra vágott kaprot. Tűzr
A salátát mossuk meg és negyedeljük fel. Sós forrós vízben forraljuk pár percig, majd szűrjük le, és egy kevés vízzel pároljuk puhára. Készítsünk rántást, keverjük bele a
A borsót tegyük fel vízben főni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel, és öntsük a borsóra.
A borsót tegyük fel vízben főni, közben készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, engedjük fel egy kevés vízzel, és öntsük a borsóra.
A meghámozott répákat felszeleteljük, megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, felöntjük vízzel, és miután puhára pároltuk, behabarjuk a liszttel, és tejjel.
A répát alaposan megmossuk, meghámozzuk, majd meleg sós vízben főzni kezdjük. Amikor megpuhult, leszűrjük, és összetörjük. Fele főzővíz, fele tej keverékével összekeverjü
Ugrás a lap tetejére >>