Tésztát készítünk 25 dkg lisztb?l, fél dkg sóból, 1 dkg cukorból, 1 ev?kanál olajból és felvert tojás fehérjékb?l. A spárgát citromos, borsos, sós lében pácolódni hagyjuk
A spárgát felaprítjuk és enyhén cukros vízben puhára f?zzük. Közben lisztb?l és vajból rántást készítünk és hozzáadjuk a f?zelékhez Citromlével, cukorral és sóval ízesí
Spenótot megtisztítjuk, és megmossuk. Fazékban enyhén sós, szódabikarbónával ízesített vizet forralunk, beledobjuk a spenótot és pár percig f?zzük. Ha kész, kinyomkodjuk,
Els? lépésként a babot megtisztítjuk és egy estére beáztatjuk. Másnap hideg vízben feltesszük a t?zre f?ni. A zsiradékhoz hozzáadjuk a lisztet és zsemleszín? rántást csin
Babot el?z? este beáztatjuk, másnap sós vízben feltesszük f?ni. Beledobjuk a babérlevelet, fokhagymát és puhára f?zzük. Rántást készítünk, megpároljuk a reszelt hagymát,
Borsót el?z? este hideg vízbe áztatjuk, másnap sós vízben puhára f?zzük. Rántást készítünk, megpároljuk benne a reszelt hagymát és fokhagymát, borsót berántjuk, összeforr
A készítés napja el?tt a babot beáztatjuk, a húst megf?zzük, majd saját levében hagyjuk kih?lni. Másnap a f?z?lé zsírját leszedjük, majd a f?z?lé egy részéhez adjuk a bab
A káposztát felcsíkozzuk, majd sós vízben készre f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát a zsírban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Borsozzuk, majd kevés vizet öntün
Ugrás a lap tetejére >>