A céklát héjastul megf?zzük, majd lecsöpögtetjük, és meghámozzuk. Karikákra vágjuk, majd egy kikent t?zálló tálba rendezzük. A sajt felét hozzáadjuk a kefírhez, sóval, tá
Rántást készítünk 6 dkg lisztb?l, tejb?l, 8 dkg vajból, tojás sárgájából, tejszínb?l, a maradék vajból, f?szerekb?l és a tepsibe rakott spárgára öntjük. A mártás tetejére
A borsót sós vízben megf?zzük, majd berántjuk a lisztb?l, zsírból készült rántással, végül megcukrozzuk.
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap a leveszöldséggel együtt kb. fél óra alatt puhára f?zzük. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítj
A káposztát felaprítjuk, f?szeres vízben megf?zzük, és berántjuk a lisztb?l, zsírból, tejb?l készült rántással, végül hozzákeverjük a tejfölt.
A tisztított, felaprított zöldségeket f?szeres vízben megf?zzük, majd rántást készítünk lisztb?l, és zsírból, tejb?l, és berántjuk vele a zöldségeket.
a zöldségeket tisztítsuk meg, és vágjuk apróra. Engedjük fel vízzel, sózzuk meg, majd tegyük fel f?ni. A zsírból és a lisztb?l készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra v
A parajleveleket sós vízben megf?zzük, lepasszírozzuk. A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, sót, tejet berántjuk vele a parajt, és jól össze
Ugrás a lap tetejére >>