Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig f?zzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsük szét. Egy tál
Egy mozsárban összetörjük a rozmaringot, az édesköményt, a sót és a borsot, majd hozzákeverjük az olajat. Ezzel meglocsoljuk a feldarabolt mozzarellát, majd ebben pihente
A sajtokat g?z felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a beáztatott, és egy kanál tejszínben feloldott halenyvet. Sózzuk, borsozzuk, majd süt?formába töltjük, és a h?t?b
A felaprózott hagymákat és az összepréselt fokhagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, felöntjük a levessel és 20 percig f?zzük. Ekkor a kakukkfüvet kivesszük,
A hajdinát és a kelkáposztát külön lábosban megf?zzük. Eközben az újhagymát, a zellert és a sárgarépát felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott petr
A paradicsomokat vágjuk cikk-cakkosan szét, és szedjük ki a magokat. Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a f?szereket, a felkarikázott újhagymát és a szardíniát. Ezt a
A lisztet keverjük össze a zsemlemorzsával, a reszelt parmezánnal és a puha vajjal. Szórjuk bele a kakukkfüvet, és dolgozzuk morzsásra.
A répát, a borsót, a paprikát és
Finom szövet? anyagot teszünk egy sz?r?be, amelyet egy edény f?lé helyezünk. Ebbe belerakjuk a joghurtot, amelyet sóval alaposan elkeverünk. Fél napig így hagyjuk állni.
Ugrás a lap tetejére >>