Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig főzzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsü
Egy mozsárban összetörjük a rozmaringot, az édesköményt, a sót és a borsot, majd hozzákeverjük az olajat. Ezzel meglocsoljuk a feldarabolt mozzarellát, majd e
A sajtokat gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a beáztatott, és egy kanál tejszínben feloldott halenyvet. Sózzuk, borsozzuk, majd sütőformába töltjü
A felaprózott hagymákat és az összepréselt fokhagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, felöntjük a levessel és 20 percig főzzük. Ekkor a kakukkf
A hajdinát és a kelkáposztát külön lábosban megfőzzük. Eközben az újhagymát, a zellert és a sárgarépát felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk
A paradicsomokat vágjuk cikk-cakkosan szét, és szedjük ki a magokat. Egy tálban keverjük össze a krémsajtot a fűszereket, a felkarikázott újhagymát és a szar
A lisztet keverjük össze a zsemlemorzsával, a reszelt parmezánnal és a puha vajjal. Szórjuk bele a kakukkfüvet, és dolgozzuk morzsásra.
A répát, a borsót, a
Finom szövetű anyagot teszünk egy szűrőbe, amelyet egy edény főlé helyezünk. Ebbe belerakjuk a joghurtot, amelyet sóval alaposan elkeverünk. Fél napig így ha
Ugrás a lap tetejére >>