180 fokra melegítsük elő a sütőt. A tojásokat verjük fel, keverjük hozzá a lisztet, a tejszínt, a sajtot és az apróra vágott bazsalikomot. Sózzuk, borsozzuk
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg kéksajt-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk kör
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg kéksajt-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk kör
A körtét pucoljuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk 12 kis cikkre. A bagettszeleteket pirítsuk meg, majd szórjuk meg kéksajt-forgáccsal, és díszítsük 1-1 cikk kör
Félig száraz sajtot válasszunk. Vágjuk ketté és két napig áztassuk olívaolajos, borsos, fűszeres pácba. Csomagoljuk alufóliába és tegyük őket a rostélyra
A felszeletelt csirkemájat 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztből vajas rántást készítünk, de pirítás előtt
A répát pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és vágjuk karikákra. A vajon 5 perc alatt fonnyasszuk meg az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a
A lisztet és a curryt elkeverjük, majd olajon megpirítjuk, és felöntjük a levessel. Forrás után még kb. 10 percig főzzük, majd egy fondüedénybe tesszük. Só
Ugrás a lap tetejére >>