A sajtokat, a vajat, a tejfölt, a sót és a zúzott fokhagymát dolgozzuk össze, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe. Tálalás előtt formáljunk gombócokat, és forgassuk meg a fi
Fogjunk egy serpenyőt, és némi olajon pirítsuk meg benne az apróra szeletelt hagymát és gombát. Fűszerezzük, majd vegyük le a tűzről, és mikor már kihűlt keverjünk el ben
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, finomra eldolgozzuk, majd talpas poharakba osztjuk szét. Tejszínhabbal, eperdarabokkal, valamint babapiskótával díszíthető. Fél ó
Egy lábosba tesszük a zselatint, elkeverjük az almaborral, sózzuk, cukrozzuk, majd melegíteni kezdjük. Az egyharmadát egy kifóliázott hosszúkás formába töltjük, és a hűtő
A madarak csontjait eltávolítjuk, húsukat sózzuk, borsozzuk, és kakukkfűvel ízesítjük. A bor felét aláöntjük, és 3 órát érleljük benne.
A darált húst vajon megpirítjuk,
Főzzük meg sós vízben a karfiolt, majd leszűrve tegyük egy tűzálló tálba. Szórjuk meg a reszelt sajttal, a felkockázott sonkával, a szerecsendióval, az apróra vágott petr
Az almát és a sajtot egyenlő kockákra szabdalom. Aztán a kefirt keverőtálba teszem, megízesítem. Meghintem egy kicsi sóval, majd teszek bele egy evőkanálnyi mustárt, egy
Egy turmixba tesszük a feldarabolt zellert, hagymát, sajtot, sherryt és joghurtot, majd sózzuk, borsozzuk, és az egészet összeturmixoljuk. Kis tálakba tesszük, majd ízlés
Ugrás a lap tetejére >>