A hozzávalókat egy tálban alaposan összedolgozzuk (kivéve az almát és a dióbél felét), majd a masszát 10 formába adagoljuk. 1 napra a h?t?be tesszük összeérni, majd másna
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l, az olajbogyóból és a sajtból is 1-1 darabot f
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra t?zü
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéb?l és a sajtból is 1-1 darabot fogpiszkálóra t?zü
Minden hozzávalót jól keverjünk össze (a borsot kivéve). A keverékb?l formáljunk 5 cm átmér?j? és 4 cm magas sajtokat, majd ezeket forgassuk meg a borsban. A sajtokat teg
A krémsajthoz adjuk hozzá az olvasztott vajat, a tejfölt, és a f?szereket. Habver?vel keverjük habosra, majd lefedve tegyük a h?t?be.
A hozzávalókat turmixgépben alaposan összekeverjük. Mikor már elég sima a massza, akkor egy ?zgerinc formába töltjük. 1 napon át h?t?ben dermedni hagyjuk, másnap kiborítj
Egy tálban keverjük össze a túrót, a besamelt, a citromlevet, a tormát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajtot és a f?szereket (só-bors-kömény). Ezzel a masszáv
Ugrás a lap tetejére >>