A hozzávalókat egy tálban alaposan összedolgozzuk (kivéve az almát és a dióbél felét), majd a masszát 10 formába adagoljuk. 1 napra a hűtőbe tesszük össze
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéből, az olajbogyóból és a sajtból i
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéből és a sajtból is 1-1 darabot fogpi
A görögdinnye húsát kiszedjük, kimagozzuk és 24 kisebb darabra vágjuk. A fetát is feldaraboljuk 24 részre, majd a dinnyéből és a sajtból is 1-1 darabot fogpi
Minden hozzávalót jól keverjünk össze (a borsot kivéve). A keverékből formáljunk 5 cm átmérőjő és 4 cm magas sajtokat, majd ezeket forgassuk meg a borsban.
A krémsajthoz adjuk hozzá az olvasztott vajat, a tejfölt, és a fűszereket. Habverővel keverjük habosra, majd lefedve tegyük a hűtőbe.
A hozzávalókat turmixgépben alaposan összekeverjük. Mikor már elég sima a massza, akkor egy őzgerinc formába töltjük. 1 napon át hűtőben dermedni hagyjuk, m
Egy tálban keverjük össze a túrót, a besamelt, a citromlevet, a tormát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajtot és a fűszereket (só-bors-kömény). Ez
Ugrás a lap tetejére >>