A kenyeret vékonyan felszeleteljük vagy toast kenyeret használunk. Megkenjük vajjal, majd befedjük sok sajttal, és 5 percre süt?be tesszük.
A tejet f?zzük néhány percig, közben pedig ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval.
A tojásokat verjük fel, majd dolgozzuk hozzá a meleg tejet, a reszelt sajtot és a
Egy lábosban felforraljuk a vizet, majd belekeverjük a sót, a vajat, a keményít?t és a lisztet. Ezután egy tálban hozzágyúrjuk a tojásokat, majd ha kih?lt a süt?port és a
Egy serpeny?ben készítsünk rántást a fél adag vajból és lisztb?l, majd keverjük el vele a forró tejet. Adjuk hozzá még a finomra vágott kaprot, a tojássárgákat, a konyako
Forrásban lév? vízben 20 percig áztatjuk a sajtot, utána összegyúrjuk, majd kinyújtjuk. A mackósajtból, Rama margarinból, reszelt hagymából és az apróra vágott uborkából
A kenyerek héját levágjuk, a zsázsát ollóval lenyírjuk. A epret megmossuk és kettévágjuk. Négy szeletre rákenjük a majonéz felét, ráteszünk egy-egy szelet sajtot, megkenj
A burgonyákat f?zzük meg, majd pucoljuk meg, és kiskanállal vájjuk ki. Egy tálat zsírozzunk ki, helyezzük bele a burgonyákat. A kikapart burgonyát keverjük össze a tejfö
Reszeljük le a sajtot és a zellert. Az átpasszírozott vajat elkeverjük a liszttel, a lereszelt sajttal és zellerrel, valamint az apróra vágott petrezselyemmel. Tésztát gy
Ugrás a lap tetejére >>