Petrezselymet csíkokra vágjuk. Juhsajtot tálba tesszük, villával elnyomjuk és tejföllel krémesre keverjük. A pisztrángkaviárt és a sáfrányt, valamint a petrezselymet bele
A ratatouill-ét süt?tálba tesszük. A kukoricadarát összekeverjük a liszttel, a puha vajjal, a reszelt parmezánnal, majd a tölteélkre szórjuk. 210 fokra el?melegített süt?
Másfél liter vizet forraljunk fel egy lábasban. El?ször a sót szórjuk bele, majd egyenletesen a polentát. F?zzük állandóan keverve 5 percig amíg a lábas falától elválik é
Melegítsük el? a grillsüt?t. A fügéket vágjuk meg kereszt alakban, és tegyünk mindegyik közepébe egy kanál gorgonzolát. Tekerjük körbe egy fél szelet prosciuttóval. Tegyü
A camambert-korongokba 12-12 lyukat vájunk, majd 6-6 fokhagymaszeletet és f?szerkeverék-adagot dugunk. Olajos alufóliadarabokba tesszük ?ket, majd meglocsoljuk ?ket 1-1 e
Felezzük meg a bagelt. Kenjük meg a felek tetejét krémsajttal, tegyük rá a pulykát, a camembert sajtot, a vörösáfonya-szószt és a borsócsírát. Sózzuk, borsozzuk, majd tál
A krumplikat héjukban megf?zzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A sajtot, sonkát, szalámit, az összes zöldséget és az olívabogyókat is szeletekre vágjuk, majd ízlés
Fogjunk egy t?zálló edényt, vajazzuk ki, majd helyezzük el benne egymás mellé a kenyérszeleteket és a felszeletelt trapistát (a sajt fedje be a kenyérszeleteket). Fogjunk
Ugrás a lap tetejére >>