Egy edényben forraljuk fel a tejet, morzsoljuk bele a túrót, majd forraljuk fel az egészet. Forrás után vegyük le a tűzről, és egy ruhaanyagba göngyölve szűr
A szalonnát forró olajon ropogósra pirítjuk. A rukkolát megtisztítjuk, és lecsöpögtetjük. A kenyérből 8 cm-es köröket szaggatunk. Megkenjük a mártással.
Egy tálban összekeverjük a tojást, a tejszínt és a bort, majd áttöltjük egy fondüedénybe, és melegíteni kezdjük. Közben beleszórjuk a lereszelt sajtot, a
Melegítsük fel a grillserpenyőt. A kenyerek oldalait spricceljük meg 1 evőkanálnyi olajjal, és dörzsöljük be fokhagymával. Süssük oldalanként 2 percig, majd
Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig főzzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsü
Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig főzzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsü
Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig főzzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsü
Egy edényben forraljuk fel a vizet a sóval, majd öntsük bele a kukoricadarát. Addig főzzük így, míg megdagad, majd öntsük egy tálcára 2 cm vastagon terítsü
Ugrás a lap tetejére >>