Joghurtos sajt:
Edény f?lé helyezünk egy szitát, amelybe finomszövés? anyagot helyezünk. Ebbe beleöntjük a joghurtot, lefedjük és fél napig h?tött helyen állni hagyjuk.
A felszeletelt borjúmájat 4 dkg vajban gyengén átsütjük, majd finomra daráljuk. 5 dkg vajból és 7 dkg lisztb?l vajas rántást készítünk, de pirítás el?tt forró tejjel fele
A tejet a túróval felf?zzük, majd az egészet szitán áttörjük egy másik edénybe. Sóval, vajjal elkeverjük, és addig melegítjük, míg nyúlós krém lesz. T?zr?l levéve hagyjuk
A brie sajtból és a sz?l?b?l 1-1 darabot fogpiszkálóra t?zünk. A falatokat megszórjuk a borssal, és egy tálra sorakoztatjuk. Igen ízletes és gyorsan elkészíthet? finomság
Forraljunk vizet és ezzel öntsük fel a tört búzát (bulgurt) körülbelül 2 centiméterig. 20 perig hagyjuk benne. Ezalatt grillezzük a sárga paprikát kormosra. Zacskóba hely
A Camembert sajtokat 3 egyenl? korongra vágjuk, majd megszórjuk mindegyiket durvára ?rölt dióval. Rátesszük egy almakarikát a sajtkorongra, majd újra sajt, dió, alma és v
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, kinyújtjuk, majd háromszögeket vágunk belöle. Tegyük ?ket süt?papíros tepsibe, kenjük meg a tetejét felvert tojással, majd el?melegített
A kimagozott, felszeletelt cseresznyepaprikát kevés jéggel összeturmixoljuk, közben egy lábosba öntjük az ecetet, a citromlevet, az ásványvizet és a cukrot, és forralni k
Ugrás a lap tetejére >>