A babot beáztatjuk, a felaprózott hagymát pedig a babérral ízesített olajban megpirítjuk, majd beletesszük a babot. Felöntjük a levessel, majd két óra főzés
A babot előre megfőzzük. A belsőségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsomot, fűszereket, és
Húsokat vízbe áztatjuk, hogy a füstös íz kiázzon, majd elkészítjük pörköltnek. Zsírban apróra vágott hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot fonnyasztunk. B
Olajban felaprított hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Felöntjük elegendő vízzel, beletesszük az összevágott húsokat és a babot. Kell még b
Babot beáztatjuk előző nap. Húst felkockázzuk. Tojásokat felütjük és csak a sárgáját tartjuk meg. Fokhagymát összezúzzuk.
Babot enyhén sós vízben felt
A hagymát és a paprikát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a babot, a kolbászt, a paradicsomot és forraljuk fel. Fedjük le és alacsony hőfokon
A felszeletelt hagymát és a feldarabolt húst olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babokat. Felöntjük a levessel, majd lefedve forrástól számított 10 percig f
Zsírban (8 dkg) megpirítjuk a hagymát, beleszórjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel, és puhára pároljuk benne a feldarabolt húst. A rizst megpirítjuk a mara
Ugrás a lap tetejére >>