Vágjuk kockára a húst, hámozzuk meg az almát, és reszeljük le. Vágjuk apróra a gombát. Tegyünk mindent egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. Készítsünk a mass
A burgonyát megpucoljuk és szeletekre vágjuk.
A 2/3 csésze lisztet dolgozzuk össze a sóval, a szerecsendióval, a fahéjjal, a hagymaporral és a borssal. Ebben a keverékbe
A lencsét egy lábosban félkészre főzzük, eközben egy tálban összekeverjük a tejet, a mustárt és a kókusztejport. A felaprózott hagymát olajon megpirítom, majd hozzáadom a
A sárgarépát meghámozzuk, a metélőhagymát jól megmossuk, majd ugyanakkora darabokra vágjuk őket. Megpároljuk, és amikor megpuhult, tűzálló tálba rendezzük, rátesszük a Ra
A lapockát ledaráljuk, a rizst pedig félpuhára főzzük, és ezeket összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, sózzuk, borsozzuk. Ezzel töltjük meg a káposztaleveleket. Ezután egy
A szalonnát felkockázzuk, majd egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. A töltött paprikát felengedjük, és egy tepsibe tesszük, majd a tetejére szórjuk a szalonnát. A ka
Vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, és adjuk hozzá az árpagyöngyöt. Öntsük rá a kétféle levest és a bort. Főzzük puhára, majd keverjük hozzá a libamájat.
Előkés
Vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát és az árpát. Engedjük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Merjük tányérokra, és szórjuk meg parmezánnal
Ugrás a lap tetejére >>