Az elkészítési folyamat hasonlít a hortobágyi rostélyoséhoz, csak itt szalonna és friss paprika, és paradicsom is kerül a rostélyoshoz.
Elkészítése hasonló, mint a serpeny?s sertésbordáé, annyi különbséggel, hogy itt a burgonyát külön készítjük el, a szalonnát, kolbászt, paprikát, paradicsomot puhára páro
Fogunk egy lábost, és beletesszük a savanyított káposztát, két fej felaprózott hagymát, az elfelezett paprikát és a köménymagot. Ezután a sertéshúst ledaráljuk, belekeve
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, a süt?port, a vajat, a tojást, a tejfölt, majd sózzuk, és az egészet összegyúrjuk. Cipót formálunk bel?le, majd állni hagyjuk. Ek
Pontyot beirdaljuk, felszeleteljük és sóval megszórjuk. 2 órát állni hagyjuk. Bels?ségeket megmossuk és különtesszük. Hagymát apró kockára vágjuk, majd a bogrács aljára s
A vajat, tojást, 1,5 dl tejet, fél dkg sót jól elkeverjük, hozzáöntjük a felaprított burgonyát, sonkát. A húst kikloffoljuk, megf?szerezzük, rárakjuk a tölteléket, szélei
A csülköket megtisztítjuk, megsózzuk, majd olajon megsütjük és egy jénaiba tesszük. Hozzáadjuk a félbevágott hagymát, a fokhagymákat, majd rátöltünk 1-1 dl bort és vizet.
A tésztát összetörjük, majd puhára f?zzük. Eközben a szalonnát felkockázzuk, egy serpeny?be tesszük, és a zsírját kiolvasztjuk. Ezután hozzáadjuk a felaprózott vöröshagym
Ugrás a lap tetejére >>