A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, és megfőzzük benne a felkockázott húst. Végül beletesszük a lecsót,lisztet, és bur
Vöröshagymát apróra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Fokhagymát vékonyra szeljük, húst felkockázzuk.
Szalonnát a bográcsba tesszük, zsírjára sütjük. Pörcöt kivesszük. A
A húst felszeleteljük, sózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsomot, felöntjük vízzel, és a húsra öntjük. A főt
Csirkét összevágjuk. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk. Paradicsomot összevágjuk. Bográcsban zsíron megdinszteljük a hagymát, erre tesszük a csirkét és a
A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig főzzük, majd feldaraboljuk, és ismét felrakjuk főni 4 órán keresztül a sós vízbe. A szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadj
A békacombokat vajon addig pároljuk, amíg teljesen megpuhulnak, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük kevés vízzel, rászórjuk a felaprózott petrezselymet, majd ha elfőtte a l
A húst szeleteljük fel. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, majd adjuk hozzá a currypasztát, és kevergetve pirítsuk meg. Öntsük rá a kókusztejet, és forraljuk fel. Adjuk
A bélszínt felszeleteljük, és kicsit kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben megsütjük. A hús akkor lesz jó, ha véres húslé kezd szivárogni belőle. Tü
Ugrás a lap tetejére >>