A húst megtisztítjuk, lesózzuk, és zsírral bélelt tepsiben készre sütjük. A zöldségeket szintén megtisztítjuk, majd felaprítjuk, és megpároljuk a vajban. Az egészet megfű
Első lépésként a zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra, a húst vékony szeletekre vágjuk. A hússzeleteket olajban átsütjük, megsózzuk és borsozzuk, majd külön edényr
A gerincet megtisztítjuk, megfűszerezzük, és zsírral bélelt tepsiben készre sütjük. A hús zsírját a paradicsompürével, liszttel, kevés vízzel összekeverjük, megpirítjuk,
A húst szeleteljük fel, forgassuk össze a curryvel, a római köménnyel és a morzsolt koriandermaggal. A hagymát pucoljuk meg, és vágjuk csíkokra. A fokhagymát aprítsuk fel
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a tojásfehérjét, a keményítőt és a fűszerport, majd ebbe beleforgatjuk a felcsíkozott húst. Ezután a wok-ban megpirítjuk, majd hozzá
A felcsíkozott húst megszórjuk a szecsuáni borssal, majd a wok-ban megpirítjuk. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felkarikázott újhagymát és a szójaszószt, majd 2-
A májat felcsíkozzuk, majd a keményítőben megforgatjuk, és a felkarikázott hagymával, valamint a fokhagymával és a felcsíkozott paprikával együtt a wok-ba tesszük. Amíg e
A zsírban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vizet, puhára főzzük benne a felkockázott húst, majd beletesszük a lecsót, liszttel kevert tejfölt, és gal
Ugrás a lap tetejére >>