A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a petrezselymet, és a velőt is. Megfűszerezzük az egészet, az összekevert tojásokat ráöntjük, végül rántottát sütünk belőle.
Megtisztítjuk a veséket, felszeleteljük, megsózzuk, morzsába panírozzuk, és zsírban megsütjük. Elkészítjük a fűszeres vajat, és hozzá tálaljuk.
Tisztítsuk meg a húst és pácoljuk be a fűszerkeverékkel. A vajon körülbelül 3 perc alatt süssük meg mindkét oldalát. Ezután locsoljuk meg a borral, dolgozzuk hozzá a fels
Elkezdjük hevíteni a felkockázott szalonnát és megpároljuk benne az összevágott hagymákat, majd hozzádolgozzuk a káposztát a levével, valamint a meghámozott, felszeletelt
Hagymát apróra vágjuk, zsírt teszünk a bográcsba és megdinszteljük rajta, majd megszórjuk pirospaprikával. Beleöntjük a borsót, összekeverjük a paprikás hagymával, és kic
A zsírban megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, fehérbort, fűszereket, és puhára pároljuk benne a felcsíkozott húst. Ha a hús megpuhult, pár perci
A húst felcsíkozzuk, majd elkeverjük a ketchuppal és a szójaszósszal. A színes borsokat mozsárban összetörjük, majd egy tányérra tesszük, és ebben megforgatjuk a ketchupo
Alaposan mossuk át a húst és rakjuk bele egy párolóedénybe. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borssal fűszerezzük. A francia hagyma- és gombalevessel felön
Ugrás a lap tetejére >>