A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. Tálaláskor a zsemlére rakjuk a bélszínt, leöntjük Choron mártással, és szarvasgombával dí
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsibe addig sütjük, ameddig véres lé nem kezd el szivárogni belőle. A gombát, hagymát, petrezselymet felaprí
A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsibe addig sütjük, ameddig véres lé nem kezd el szivárogni belőle. A májat is feldaraboljuk, lisztbe paníro
A húst feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, és zsírral bélelt tepsiben addig sütjük, ameddig véres lé el nem kezd szivárogni belőle. A zsemléket felszeleteljük és zsírban me
A bélszínt, zsemlét a bélszín szeletek vadász módra recept alapján készítjük el. Fogyasztás előtt a zsemlére kerül a bélszín, ráöntjük a berni mártást, és rácsozva az ajó
Porcelán csészécskékbe rétegenként lerakjuk a salátát és a sonkát, végül a bevert tojásokat, és leöntjük a felhevített kocsonyával, majd ismét lehűtjük.
A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit leszedjük, majd egy edénybe tesszük, és vízben 5-10 percig pároljuk. Ezután 10 nagyobb levelet félreteszünk. A sertéshúshoz hozz
A felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt húst. Amint ez is megpirult, rászórjuk a paprikát, a köményt és a sót, majd felöntjük a borral és
Ugrás a lap tetejére >>