Gombát felcsíkozzuk, szalonnát felkockázzuk. F?szernövényeket felaprózzuk, fokhagymát vékonyra szeleteljük.
Szalonnát a bográcsba dobjuk és üvegesre sütjük. Gombát a for
A hagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, és rátesszük a felkockázott húst. Megpirítjuk, majd felengedjük egy kevés vízzel, és párolni
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd egy edénybe helyezzük.
A hús visszamaradt za
Melegítsük el? a grillsüt?t. A húst klopfoljuk ki. Keverjük össze a zsemlemorzsát, a petrezselymet, a parmezánt, a citromhéjat és a szardellát. Egy másik tálba forgassuk
A felaprított húst elkezdjük f?zni, majd hozzáadjuk a zöldségeket, sót, borsot, és kb. ¾ órán át f?zzük. Rántást készítünk lisztb?l, zsírból, vajból, kevés vízb?l, é
A csontról lefejtjük a húst, és sós, zöldséges vízben megf?zzük. Ezután a húst feldaraboljuk, lesózzuk, el?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsü
Tisztítsuk meg a borjúfodrot, majd fél órán keresztül f?zzük, végül daraboljuk fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymát, fokhagymát, paradicsomot, petrezselymet, keverjük hozz
A csontról lefejtjük a tisztított borjúlábhúst, és a zöldséges sós vízben megf?zzük. El?ször lisztbe, majd tojásba, végül morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban.
Ugrás a lap tetejére >>