Egy lábosba tesszük a zöldbabot, a hagymát, a répát, a paradicsomot, a fokhagymát és a babérlevelet, majd az egészet készre főzzük. Ezután a zöldbabot lesz
A felcsíkozott húst nagy lángon megpirítjuk, majd a felkarikázott pórét és a felszeletelt fokhagymát hozzáadjuk. Felöntjük fél liter vízzel, sózzuk, borsoz
Apróra vágom a szalonnát, és zsírjára sütöm. Benne megfonnyasztom a karikára vágott hagymát, félrehúzom, belekeverek egy kiskanál pirospaprikát, majd vissz
Csirkét feldaraboljuk. Sózzuk, borsozzuk és 20 percig állni hagyjuk. Gombát összevágjuk, petrezselymet és bazsalikomot felaprítjuk. Olajat hevítünk a bográcsb
Húst felcsíkozzuk, valamint a szalonnát is. Vöröshagymát apróra daraboljuk, gombát felcsíkozzuk. Petrezselyemzöldet, rozmaringot és a kakukkfüvet felaprítjuk
Puhára főzzük a borsót, majd serpenyőben vajjal átforrósítjuk. Mikor a vaj forr, hozzáadjuk az előzőleg sóval és tejföllel elkevert tojásokat. Mikor a ser
A húst felszeleteljük, további készítése ugyan az, mint a borsós borjúszeleteké.
A chilit leszűrjük, alaposan átöblítjük és kockára vágjuk.
A kockára vágott csirkehúst dolgozzuk össze a sajt felével, a majonézzel, a tejföllel és a z
Ugrás a lap tetejére >>