» 4 nagy harcsa vagy afrikai harcsafilé (egyenként kb. 20 dkg) » 1,5 kisk. só » 6 ev?k. finomliszt » olaj » A mártáshoz: » 50 dkg paradicsom » 2-3 ev?k. sötét szójamártás » 2 ev?k. vörösborecet » csipet só » 3 ev?k. kristálycukor » 1 mk. csíp?s Piros Arany » 1,5 ev?k. étkezési keményít?
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és mélyen beirdaljuk. Alaposan besózzuk és megforgatjuk a lisztben. Frit?zben, forró olajban 3-4 perc alatt kisütjük.
Felkockázzuk a paradicsomot és botmixerrel fölaprítjuk. Hozzádolgozzuk a vörösborecetet, a szójamártást, a sót, a cukrot, a paprikakrémet és f?zni kezdjük. 1 dl vízzel a keményít?t összekeverjük és a mártáshoz adjuk. Pár percig forraljuk, majd a sült halra kanalazzuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom