A padlizsánt megsütjük, szeletekre vágjuk. A krumplit megfőzzük, szintén felszeleteljük. A húst borssal, pirospaprikával, sóval, apróra vágott kakukkfűvel, zsályával, fok
A húst és a tököt is felkockázzuk, majd a tököt meghintjük a gyömbéres liszttel. Így állni hagyjuk. Eközben a húst megpirítjuk olajban. Ezután a hagymát is felkockázzuk,
A káposztákat külön-külön legyaluljuk, majd sós vízzel leforrázzuk. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, a cukrot, az ecetet és a sót. Egy
A húst megtisztítjuk, lesózzuk, és zsírral bélelt tepsiben készre sütjük. A hús zsírjában megpirítjuk a lisztet, paradicsompürét, kevés vizet adunk hozzá, és tálalásnál a
Mossuk meg a csirkét és vékonyan csíkozzuk fel.
Kezdjük el hevíteni a vajon a rizst és a tésztát. Addig süssük, amíg aranybarna nem lesz. Öntsük fel 3 deci vízzel és a n
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. Zsírral kevert vízzel locsoljuk meg tála
Tisztítsuk meg, daraboljuk fel a csirkét és sóval, valamint borssal dörzsöljük be. Ez után olívaolajon 10 perc alatt minkét oldalát jól süssük meg, majd tegyük egy edényb
A nógrádi sertéspaprikához elkészítünk egy hagyományos sertéspaprikást sertéshúsból. Amikor ez elkészült, beletesszük a zöldbabot, majd az egészet alaposan átforgatjuk. V
Ugrás a lap tetejére >>