Felvágjuk a vesét és eltávolítjuk belőle a csatornákat. Szép, vékony szeletekre daraboljuk. A gombárt megmosszuk, megtisztítjuk, eltávolítjük a tönkjét é
A tejet, a vizet és a kukoricalisztet összedolgozzuk és elkezdjük hevíteni. 1 perc főzés után adjuk hozzá a sajtot és a vajat is, majd öntsük a keveréket egy
A hagymát és a krumplit felkockázzuk, a zellert és a répát felcsíkozzuk, a pórét felszeleteljük. A felcsíkozott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd a zölds
Tisztítsuk meg a borjúfodrot, majd fél órán keresztül főzzük, végül daraboljuk fel. Zsírban pirítsuk meg a hagymát, paprikát, paradicsompürét, fokhagymát
A húsról eltávolítjuk a gerincet, a bordák mentén felszeleteljük, és puhára főzzük. Fogyasztás előtt főzelékkel, és zsemlegombóccal szervírozzuk.
A húst vékony csíkokra vágd össze, majd locsold rá az olajat. A narancsok héját reszeld rá, a levét facsard rá, sózd meg. Fűszerezd borssal, kakukkfűvel, fr
A húst kikloffoljuk, megfűszerezzük, és zsírban megsütjük. Egy hagymát megpirítunk a zsírban, hozzáadjuk a lisztet, bort, kevés vizet, fűszereket, citromhéj
A csirkemellről szedjük le a bőrt, majd a burgonyával együtt vágjuk karikára. A paprikát kockázzuk fel, a hagymát és a paprikát tisztítsuk meg, és hagyjuk e
Ugrás a lap tetejére >>