A pacalt alaposan megtisztítjuk, pár percig főzzük, majd feldaraboljuk, és ismét felrakjuk főni 4 órán keresztül a sós vízbe. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk
Mossuk meg a káposztát és vágjuk 6 darabra. Rakjuk bele egy edénybe és adjuk hozzá a répát. Szórjuk meg a fűszerkeverékkel, rakjuk rá a húst és öntsük fel a vízzel. Helye
Az olívaolajon először a csíkokra vágott húst süssük aranybarnára, ezután külön a felvágott szalámit is ugyanígy pirítsuk meg. A visszamaradt zaftban pároljuk üvegesre az
A húst bepácoljuk, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Utána 6 szeletet vágunk belőle, és kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd összezúzott fokhagymával és a megdarált csere
A folyamat ugyan az, mint az előző recepteknél, de marha hús helyett itt birka húst használunk, ezen kívül zöldbab és tejföl is kerül a levesbe.
Alaposan mossuk meg és vágjuk csíkokra a húst, majd az olajon mindkét oldalát süssük át. Dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát, 1-2 percig süssük, ezután pedig tegyük őket
A húst felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, zsírban sütjük meg őket, és egy lábasba rakjuk. Megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, kevés vizet, majd ráön
A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, majd eltávolítjuk a nyelv bőrét. A nyelv levét összeöntjük a paradicsomos mártással, végül a nyelvdarabokat is a mártásb
Ugrás a lap tetejére >>