Vajazzunk ki egy tűzálló tálat és helyezzük el benne az összedolgozott tésztaalapot, tejet, tojásport és olajat.
A finomra vágott hagymát pároljuk üvegesre
Mossuk meg a húst, szeleteljük négy darabra és helyezzük rá a szalonnát.
A felkockázott paprikát, a felvágott hagymát és a zellert dolgozzuk össze, kanalaz
A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, a nyelv bőrét eltávolítjuk. A paradicsomot, cukrot, mandulát, mazsolát, barna mártást, ecetet, bort, össz
Zsírban megpirítjuk a hagymát, majd fokhagymát, majd megfűszerezzük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. A nagyobb darabokra vágott húst szintén a pörk
A belsőségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fokhagymát, paradicsompürét, paprikát, paradicsomot, fűszereket, és tovább pirít
Elkészítését lásd, az erdélyi tokánynál, csak itt szalonna helyett gombát használjunk.
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd beletesszük az összepréselt fokhagymát, a köményt és a pirospaprikát is. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst. Miu
A hagymát megpirítjuk a zsírban, megfűszerezzük, hozzáadjuk a lisztezett húst, és megpirítjuk. A mártást, vörösbort, paradicsomot, 4 dkg vajat összekeverjü
Ugrás a lap tetejére >>