A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, a nyelv bőrét eltávolítjuk, feldaraboljuk, és leöntjük a paradicsommártással.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A csirkét vágjuk csíkokra, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután a vajon süssük meg, amíg aranysárga nem lesz. A visszamaradt zaftban pirítsuk meg a rizst 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A csirkekrémlevesest a vízzel és a rizzsel alaposan dolgozzuk össze. Öntsük egy edénybe és tegyük bele a csirkemellet és a zellert is. Sóval, borssal és piros
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Mossuk át a csirkemellfilét és vágjuk darabokra.
Tegyük edénybe az összevágott hagymát és a paprikát, valamint a húst.  Dolgozzuk össze a szószt a gyömbé
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A kikloffolt, fűszeres húst lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. Ezután megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a maradék lisztet, paradicsomot, f
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szalonnát egy kivajazott jénaiba terítjük, majd rátesszük a felszeletelt hagymát, és 10 percig így pároljuk. Ekkor rárakjuk a feldarabolt húst és a felcsí
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A combot kicsontozzuk, összegöngyöljük, megkötözzük, megsózzuk. Zsírozott lábosba tesszük a felaprított zöldségeket, és a feldarabolt csontot, megfűszerez
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A zsírban megpirítjuk a cukrot, zöldségeket, majd hozzáadjuk a lisztet, fűszereket, paradicsomot, vörösbort, és felöntjük vízzel. Ha a zöldségek megpuhultak
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>