A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, a nyelv bőrét eltávolítjuk, feldaraboljuk, és leöntjük a paradicsommártással.
A csirkét vágjuk csíkokra, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután a vajon süssük meg, amíg aranysárga nem lesz. A visszamaradt zaftban pirítsuk meg a rizst
A csirkekrémlevesest a vízzel és a rizzsel alaposan dolgozzuk össze. Öntsük egy edénybe és tegyük bele a csirkemellet és a zellert is. Sóval, borssal és piros
Mossuk át a csirkemellfilét és vágjuk darabokra.
Tegyük edénybe az összevágott hagymát és a paprikát, valamint a húst. Dolgozzuk össze a szószt a gyömbé
A kikloffolt, fűszeres húst lisztbe panírozzuk, és zsírban megsütjük. Ezután megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a maradék lisztet, paradicsomot, f
A szalonnát egy kivajazott jénaiba terítjük, majd rátesszük a felszeletelt hagymát, és 10 percig így pároljuk. Ekkor rárakjuk a feldarabolt húst és a felcsí
A combot kicsontozzuk, összegöngyöljük, megkötözzük, megsózzuk. Zsírozott lábosba tesszük a felaprított zöldségeket, és a feldarabolt csontot, megfűszerez
A zsírban megpirítjuk a cukrot, zöldségeket, majd hozzáadjuk a lisztet, fűszereket, paradicsomot, vörösbort, és felöntjük vízzel. Ha a zöldségek megpuhultak
Ugrás a lap tetejére >>