Beáztatjuk a zsemlét, hozzáadjuk a húshoz és együtt ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk és pirospaprikázzuk ízlés szerint, majd hozzáadjuk a lereszelt vagy apróra
Vágjuk össze a húst, és olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük készre.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő:
A dagadót kicsontozzuk, és szétnyitjuk. A tejben áztatott zsemlét, tojást, daráltmájat, szalonnát, zsírban pirított hagymát, fokhagymát, sót, fűszereket ö
A húst felkockázzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összes felkarikázott zöldséget. Ezután meghintjük a liszttel, majd mikor megpirult, felöntjük
A hagymát megpirítjuk a zsírban, felöntjük a paradicsommal, kevés vízzel, megpároljuk benne a felaprított húst, majd a felkockázott répát, gombát, fűszerek
A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a paradicsomot, bort, megpároljuk benne a felaprított húst, végül a gombát, petrezselymet, fűszereket is belekeverj
A kimosott káposztát egy jénaiba tesszük, felöntjük fele-fele arányban a borral és vízzel. Rátesszük a szalonnát és a felszeletelt hagymát, majd kb. egy ór
Alaposan tisztítsuk meg a marhahúst, kockázzuk fel és olívaolajon jól süssük át.
Egy edénybe a leveshez keverjük hozzá a vizet, a levesport és a húst is ad
Ugrás a lap tetejére >>