Dolgozzuk össze a mártás hozzávalóit és kezdjük el hevíteni. Ha felf?tt tegyünk rá fed?t és takarékon 10 percig f?zzük.
Vágjuk kockára a húst és az olajon süssük egy neg
Az összes húst alaposan megtisztítjuk, majd a sovány sertéshús kivételével az összeset egy kuktába tesszük, és puhára f?zzük. Eközben a sertéshúst ledaráljuk, és a rizzse
A sertéscombot ledaráljuk, majd összekeverjük a rizzsel, a tojásokkal és a f?szerekkel. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a káposztaleveleket, majd egy lábosba tesszük ?ket
Vágjuk kockára a húst, hámozzuk meg az almát, és reszeljük le. Vágjuk apróra a gombát. Tegyünk mindent egy tálba, sózzuk, borsozzuk, és dolgozzuk össze. Készítsünk a mass
A burgonyát megpucoljuk és szeletekre vágjuk.
A 2/3 csésze lisztet dolgozzuk össze a sóval, a szerecsendióval, a fahéjjal, a hagymaporral és a borssal. Ebben a keverékbe
A lapockát ledaráljuk, a rizst pedig félpuhára f?zzük, és ezeket összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, sózzuk, borsozzuk. Ezzel töltjük meg a káposztaleveleket. Ezután egy
Kissé f?zzük meg a tésztát és sz?rjük át.
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felaprított paprikát. Ezután keverjük bele a hú
A babot el?re megf?zzük. A bels?ségeket felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a fokhagymát, paprikát, paradicsomot, f?szereket, és tovább pirítju
Ugrás a lap tetejére >>