A lapockát ledaráljuk, a
rizst pedig félpuhára főzzük, és ezeket összekeverjük. Hozzáadjuk a
tojást,
sózzuk,
borsozzuk. Ezzel töltjük meg a
káposztaleveleket. Ezután egy lábos aljára tesszük a
szalonnabőrt és a savanyú
káposztát, majd a felkarikázott csípős
paprikát rászórjuk, a felkarikázott kolbászt rárakjuk. Ezután megint egy adag savanyú
káposztát teszünk rá, csomborral,
sóval ízesítjük. A következő réteg a töltött
káposzta, majd a felkarikázott véres hurka, az újabb adag savanyú
káposzta, majd a májas hurka, és végül a te
tejére az újabb
káposzta. Nagy adag
tejfölt teszünk rá, majd előmelegített sütőben 3-4 órát sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>