Zsírban megfonnyasztjuk a karikára vágott hagymát. Rászeleteljük a paprikát és a paradicsomot. Hozzáadunk egy kis csípős paprikát. Lassú tűzön főzzük, s
Az olívaolajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a felkockázott paradicsomot, valamint a paprikát. Fűszer
A lencsét sós, forró vízben főzzük puhára 15-20 perc alatt. Szűrjük le és csöpögtessük le, majd tegyük félre. A kolbászokat süssük meg 1 evőkanál olaj
A fokhagymát az olajon megpároljuk, majd felöntjük a borral és a citromlével. Addig főzzük, amíg a lé harmada elfő, majd hozzáadjuk a parajt, a kagylólevet
A felaprózott hagymát olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát is. Néhány perc után felöntjük a borral, majd beletesszük a paradicsompürét, a
A tojások sárgáját felverjük a Rama margarinnal, majd felváltva belekeverjük a lisztet és a tojás habját. Megsózzuk, majd omletteket sütünk belőle. A húst
A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kivajazott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk
A burgonyát puhára főzzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A szalonn
Ugrás a lap tetejére >>