A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk. A darált húsokat sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekkel egy agyagedénybe rétegezzük. Minden rétegre szórunk egy kevés fűszerke
A gombát megtisztítjuk, a burgonyát megmossuk, majd héjastul felkarikázzuk a hagymával és paradicsommal együtt. A szalonnát fél cm vastagra szeleteljük, és bevagdaljuk. N
A burgonyákat héjukban megfőzzük, majd megpucoljuk, és karikákra felvágjuk őket. A krumpli karikákat egy kivajazott jénaiba tesszük, megsózzuk, majd rátesszük a juhtúrót.
Olívaolajban pároljuk meg a nyúlcombokat, a gombát, a kakukkfűágat, a fokhagymát, forraljuk fel, majd lefedve süssük 140 fokon, 90 percig.
Előkészület: 15 perc, sütési
A húst feldaraboljuk, majd sóval, borssak ízesítjük. Hozzáöntjük a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Beletesszük a borjúlábat, a hagymát, a zellert, a kakukkfüvet és a
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a felszeletelt gombát. Amikor ezek
Az összevágott hagymát az olívaolajon futtassuk meg, majd keverjük hozzá a csíkokra vágott paprikákat és süssük 10 percig. Ezután dolgozzuk hozzá a paradicsomot is és tov
A felaprózott fokhagymát az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk. Kb. 20 perc elteltével beletesszük a
Ugrás a lap tetejére >>