A cukrot 3 kanál vízzel főzni kezdjük, majd ha aranybarna szirup lett belőle, hozzáöntjük a tejszínt, majd a vajat, a mentát, a narancshéjat is beletesszük. A narancsoka
Készítsük elő a grillsütőben a parazsat. Verjük kemény habbá a tejszínt a cukorral és a narancshéjjal. Tegyük be a hűtőbe. Vágjuk félbe a barackokat. A vajat olvasszuk fe
Vajas tészta:
Vágjuk a vajat kis kockákra és hagyjuk megpuhulni. Tegyük a lisztet egy tálba, a közepébe vájjunk mélyedést, ide tegyük bele a cukrot, a sót és a vajat. Mo
Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, felszeleteljük, majd a borban puhára főzzük, és pépesítjük. Ezután a kevés vízzel feloldott zselatint hozzákeverjük, és a citromhéjjal,
Egy tálban összekeverjük a felkarikázott banánt, a felkockázott szilvát, a narancslevet, a gyömbért és 3 kanál likőrt. A tejet felforraljuk a vaníliával, majd a cukorral
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, az őrölt gyömbért, a szerecsendiót és a barna cukrot.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy lábosban melegítsük fel a vajat, a méz
A kockára vágott gyümölcsöt kevés lisztben megforgatjuk. A tojássárgáját összekeverjük sóval, porcukorral, szegfőszeggel. Ehhez hozzáadjuk a maradék lisztel elkevert sütő
A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk, majd két fél barack közé (a mag helyére) tesszük a golyóvá gyúrt marcipánt. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd elo
Ugrás a lap tetejére >>