A tojások sárgáját a cukorral, szódabikarbónával kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, és végül a habbá vert fehérjét. Zsírozott, lisztezett tepsiben meg
Fogunk egy keverőtálat, és beleszórjuk a lisztet, a sütőport, a cukrot, a vanillincukrot, majd beletesszük a tojássárgáját, a vajat és a mandulát. Az egésze
Az apróra vágott aszalt datolyát, szilvát és sárgabarackot összekeverjük a mézzel és a reszelt citromhéjjal. Alaposan összekeverjük a hozzávalókat, majd hi
Egy tálban összekeverjük a túrót, a gyümölcsleveket és a cukrot. Két kis kehelybe tesszük, rákanalazzuk a fagylaltot, és már kínálhatjuk is.
Az élesztőből, cukorból, a tej és a liszt egy részéből kovászt készítünk, majd megkelesztjük. Ezután összegyúrjuk a 60 deka liszttel, a vajjal, cukorral
A diákcsemegét pár órára beáztatjuk a rumba. A megmosott és lecsöpögtetett kétféle szőlőszemeket elfelezzük és kivesszük a magokat. A meghámozott és eln
A tojásokat 2 evőkanál meleg vízzel alaposan felverjük robotgépet használva, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a kétféle lisztet és a sütőport.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A muffinformákat kibéleljük papírral.
A lisztet elkeverjük a keményítővel és a sütőporral. Habosra keverünk 12,5 dkg va
Ugrás a lap tetejére >>